Tar biken till jobbet, som den sossen man är

BloggerImage
Nu tror ni väl jag blivit helt galen. Och det kanske jag har. Men någon form av förstånd har jag ändå kvar. Det är friluftsdag med skolan idag och vi ska cykla med eleverna från skolan och bort cirka fyra kilometer. 
Jag åkte lite väl tidigt från Borlänge i morse, kom hem och insåg att jag hade god tid på mig. Sådant gör mig förvirrad, jag är ju alltid van att vara ute i sista sekund. Jag är inte den som jobbar med marginaler när det kommer till tid. Så imorse började jag städa hemma i lägenheten, därefter så cyklade jag omvägar till skolan. Sjuk känsla ändå, att vara i tid och utan att behöva stressa. Kanske ska testa det oftare. 
Idag kickar vi igång en till femtontimmarsvecka vad gäller träning. Sista veckan utan rullskidor. På onsdag ska jag tävla, mer om det sen. Det här blir kul! Nu kör vi!
BloggerImage
Såhär såg det ut på promenaden igår. Jag är rätt lat när jag inte tränar, vilket ni kanske förstått. Att gå är nog bland det jobbigaste jag vet. Men det är härligt i trevligt sällskap. 
https://adamsteen.se/
Previous articleEn hektisk dag
Next articleFölj cykelsporten i sommar!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here