Tar biken till jobbet, som den sossen man är

BloggerImage
Nu tror ni väl jag blivit helt galen. Och det kanske jag har. Men någon form av förstånd har jag ändå kvar. Det är friluftsdag med skolan idag och vi ska cykla med eleverna från skolan och bort cirka fyra kilometer. 
Jag åkte lite väl tidigt från Borlänge i morse, kom hem och insåg att jag hade god tid på mig. Sådant gör mig förvirrad, jag är ju alltid van att vara ute i sista sekund. Jag är inte den som jobbar med marginaler när det kommer till tid. Så imorse började jag städa hemma i lägenheten, därefter så cyklade jag omvägar till skolan. Sjuk känsla ändå, att vara i tid och utan att behöva stressa. Kanske ska testa det oftare. 
Idag kickar vi igång en till femtontimmarsvecka vad gäller träning. Sista veckan utan rullskidor. På onsdag ska jag tävla, mer om det sen. Det här blir kul! Nu kör vi!
BloggerImage
Såhär såg det ut på promenaden igår. Jag är rätt lat när jag inte tränar, vilket ni kanske förstått. Att gå är nog bland det jobbigaste jag vet. Men det är härligt i trevligt sällskap. 
https://adamsteen.se/
Previous articleEn hektisk dag
Next articleFölj cykelsporten i sommar!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here