Tatueringar, kingliv, mentalt, träning, sociala medier

BloggerImageBloggerImage

Fyllde väl i min arm lite igår. Och fick genast en idé om en, men bara en liten ny tatuering på låret. Det här kommer ju balla ur. Äntligen har jag också en röd ros på armen, då syns det ju att man är en riktig sosse. (Hoppas ni fattar att jag är ironisk här).
God torsdagsförmiddag alla mina trogna följare. 
Livet för den unge herr Steen rullar vidare; 
Tidiga morgnar i grannkommunen – jobb på skolan 8 – 14 – middagstupplur – träning – häng i grannkommunen. 
Varför ändra på ett vinnande concept för?! Nej, just det. Idag är inget undantag, jag rullar på i den inslagna vägen och det är inte alls dumt vill jag lova. Livet som jag har nu och hur bra jag mår kunde jag bara drömma om för ett år sedan, om ens det. Hade någon sagt åt mig då hur jag skulle må nu så hade jag bara skrattat åt den personen. Tänk vilken tur jag har och hur allt kan ändras. Det är ju helt perfekt att jobba endast 70%, då hinner jag ju med att träna bra också. Dessutom när jag har min grymma sponsor Dala Wärdshus, så sparar jag tid och pengar då jag slipper laga mat! Tack till er!! 
Dagens planerade träning då? Jo, jag ska få träna med Johannes Ringsby. Han har precis startat en blogg som ni kan börja följa. Vi ska springa i 2,30 hemifrån mig i Britsarvet klockan 15,45, ni som vill får gärna följa med. Johannes fick välja mellan:
1: Britsarvet – till Stångtjärn – runt röda 15 – hem
2: Britsarvet – ”frilansa” över Jungfruberget, Hornberget, Lugnet – hem
Han valde alternativ ”2”. Bra val. Låg igår i sängen innan jag skulle sova och tänkte ut en bra löpvända. Det är något jag alltid brukar göra när jag lagt mig. Att fundera över morgondagens och kommande veckas träningar. Då har jag lugn och ro och kan tänka ut lämpliga träningspass och planeringar. Det tycker jag fungerar riktigt bra. Även dagen innan tävlingar så brukar jag ”åka tävlingen” i huvudet kvällen innan. Då kan jag vissa gånger känna om jag är i form och liksom ”hittar träffen” i åkningen. Konstigt men sant!
Är det någon som har några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta mig via en kommentar här i bloggen, på mail ([email protected]) eller mobil (076 – 166 49 97). För att inte missa något kan ni också följa mig på diverse sociala medier:Snapchat – Addesteek

Polar flow – Adam Steen

Strava – Adam Steen
Och fortsätt såklart att följa skidsveriges största blogg; https://adamsteen.se
https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here