Tävlingspremiär för alla skidåkare

Hej hej. 
Idag har alla skidåkare i Sverige tävlingspremiär. Tur att jag inte är skidåkare då och således slipper göra något halvhjärtat försök till att skejta i tävligsfart idag. Istället så ska jag väl med min bror upp på fjället och vingla. Planen är att vara ute i högst två timmar, lugn åkning. Imorgon däremot, då är det dags för den här filuren att göra premiär. 
Jag sov gott inatt i alla fall. Nästan så jag blev chockad när jag vaknade. Hur det kan vara. Visste varken vad jag hette eller vart jag befann mig när klockan ringde. Skönt som skräcken. Nu efter ett par koppar kaffe fyllda till ytspänning så börjar jag vakna till. 
Jag återkommer efter fjällturen någon gång, hej så länge!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here