En tur i pannlampans sken

 
Hej kamrater. 
Jag har motgått mina principer idag. Igen. Tränat dubbla pass. Man blir ju bara trött, hungrig och tjock av sådant. Men jag vill ju ej heller köra långa pass här uppe, snarare att få till en god skidvana. 
I förmiddags var det tungfört på grund av nysnön. Nu på eftermiddagen hade vi turen att få ett tungt kärvföre istället. King. Jag och min bror Jonatan åkte en sväng upp på fjället, ner till Djupdalsvallen, tillbaka ner till Bruksvallarna och ett varv runt tävlingsbanan. En tävlingsbana som tydligen skulle vara ”helt ny”, tveksamt det va, kände igen varenda meter på den. 
Det var kallt som skräcken på slutet av passet idag, omkring 11 minusgrader. Fint att köra några kilometer rätt ner från fjället då, inte en kroppsdel som var väl fungerande efter den nedfarten. Som tur är så åkte jag med ett par varma handskar, så händerna var okej!
Vi var ute i 1,40 på detta passet. Det räcker för en trötting som mig. Kände mig inte alltför rapp nu heller. Men jag hoppas det blir bättre och bättre under de kommande dagarna. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here