Tävlingsprogrammet säsongen 2009-2010

Hej.
Nu är jag anmäld till dalapremiären i Orsa nästa söndag, den 8/11! Dock så tas beslut om tävlingen körs eller ej på tisdag den 3/11.
Ni som är intresserade av att se hela tävlingsprogrammet för säsongen 2009-2010, tryck HÄR.
Jag har bestämt mig för att skippa dagens andra pass för att kunna vara fräsch imorgon då Kalle Gräfnings och jag ska köra intervaller. Antingen kör vi rullskidor klassiskt, eller så kör vi älglufs om det är för halt ute.
Lade till en ny ”widget” i bloggen idag också, ni hittar den på vänster sida nedanför mitt Flickr-bildspel och ovanför min twitter. En textruta där ni ser hur många timmar och pass jag hittils kört sedan säsongsstarten vecka 17, den 20:e april!
https://adamsteen.se/
Previous articleHybrismänniskor!
Next articleFörmiddagspass!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here