Testrace i Dala-Järna

Tufft race på förmiddagen. Vi körde 2,5 + 5 + 2,5 + 2,5 km (dock så varvade vi utan att åka in på stadion, vilket gjorde att det blev 500 kortare per varv, mer backar och jobbigare), totalt 10,5 kilometer cirka. 
Jimmie Johnsson körde hårt från start. De som orkade hänga med längst var jag och Akira Lenting, de två turades om att dra i ett bitvis väldigt hårt tempo, och bitvis i ett lugnare. Med cirka 500 meter kvar stöter Jimmie, jag går med och Akira släpper. I spurten så går jag upp jämsides med Jimmie, kollar på honom och backar sedan ner igen. Jag hade ProSki 2, han SweNor 3, så jag hade således aningen lättare rull, därför vågade jag inte spurta om, hade dessutom inte dragit något. 
Kroppen kändes ganska bra idag och det var bara någon lättare tendens till kramp i ryggen. Men mycket bättre än under den senaste tiden. 
Snittpulsen under det 23,41 minuter långa racet var 180 och maxpulsen var 195
Övriga deltagare på racet var:
Adam Larsson 4:a
Jesper Nyström 5:a
Mikael Sandgren 6:a
Oscar Ivars 7:a
Vi träffade även på king-åkaren Jens Eriksson som var på banan och körde skatedistans. 

https://adamsteen.se/
Previous articleDala-Järna nästa
Next articleTvå timmar skate

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

4 COMMENTS

  1. Jag har beslutat att hoppa över CX-säsongen detta år, till fördel för skidåkningen. Så får vi se om jag är tillbaka på arenan nästa år!

  2. Så jävla rätt tänkt där steekis. Tror på dig den här säsongen. Skulle du bara försöka hänga med JJ lite oftare på hans tuffa stak-pass så skulle det bli riktigt bra på långloppen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here