Tider runt milen!

Eftersom att Marcus Johansson förra året hade en lista på tider runt lugnetmilen mest för cyklisterna, så tänkte jag lägga upp en lista också. Man startar nere där spåret börjar (strax ovanför röda stugan, toaletterna) åker upp runt milen och går i mål där igen. Skriv en kommentar vad ni kört på så lägger jag upp tiden. Jag lägger upp den under kategorin: ”Tider”, så ni kan bara trycka på högra spalten under just tider och skriva in er tid i kommentarer!
1. Adam Steen, Skate, 26,58, normalhårt före, cirka -7 grader, AIII-AIII+ intensitet.
2. Micke Salomonsson, Skate, 28:37,
3. Adam Steen, Skate, 28,50, normalt före, cirka -7 grader, AII-AIII intensitet.
4. Magnus Darvell, Skate, 29,29, bra men kallt före E2-E3
5. Lars Bleckur, klassiskt, 29,44, normalt vinterföre, A3
6. Micke Salomonsson 29:59. ”Hade över minuten tillgodo på min gamla tid på milens högsta punkt. Motvind hemåt och opistat sista biten ner mot ”mål” och en avspärrningsbock mitt i banan.
7. Micke Salomonsson, Skate, 30:31, bra kallt före.
8.Magnus Darvell, Skate, 31,40, intensitet E2-E3 med blystavar, cyklistarmar, motvind och solen i ansiktet. Föret var snabbt runt 5:an men resten var nysnö och det gillade inte mina ovallade skidor.
9. Adam Steen, klassiskt, 31.59, normalt före, cirka -8 grader, ej max lite snabbare än distansfart i ansträngning.

10. Marcus Johansson, klassiskt?, 34,32, kallt före.

11. Micke Salomonsson, 34:56, Trögt före. Skate med klassiska skidor och fel teknik. Jag lär väl hålla rekordet för åkning med dessa förutsättningar 🙂 – Ja det är rekord i den genren Micke!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

12 COMMENTS

  1. Åh hur ska jag göra för att bli lika snabb som dig? Jag körde skate på 31.40 idag. Intensitet E2-E3 med blystavar, cyklistarmar, motvind och solen i ansiktet. Föret var snabbt runt 5:an men resten var nysnö och det gillade inte mina ovallade skidor.

  2. Milen på 34:56. Trögt före. Skate med klassiska skidor och fel teknik. Jag lär väl hålla rekordet för åkning med dessa förutsättningar 🙂

  3. Milen på 30:31. Skate på 2:ans växel eller nåt sådant. Snabba fina spår och tredje gången jag kör med skateskidor i livet.

  4. 29:59. Jag hade över minuten tillgodo på min gamla tid på milens högsta punkt. motvind hemåt och opistat sista biten ner mot ”mål” och en avspärrningsbock mitt i banan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here