Tillbaka i skolbänken

Första jobbdagen avklarad. Vilodag plus regn till trots, jag tog cykeln. Ska inte slita ut min älskade Benz och inte heller slösa onödiga pengar. Pengar som hellre ska sitta på börsen. 
Det var trevligt att komma tillbaka till jobbet igen, härliga kollegor och schyssta elever. Fick en fin present till Alfons av mina arbetskamrater, supersnällt! Rektorn kontaktade mig också och frågade om jag vill ta hand om deras ”skidprofil” på skolan. Det är nämligen så att denna skola har en så kallad ”skidprofil”, vilket i kort betyder att elever som är intresserade av längdskidor och orientering runt om i Borlänge kan välja den skolan och då få ett/flera tillfällen att träna. Det finns också ”fotbollsprofil” på någon annan skola och så vidare. Tydligen så hade föräldrar kommit med önskemål till rektorn om att dom vill ha mig. Sjukt roligt! Att dom ens vet vem jag är och sen att jag jobbar där. 
Skönt att komma hem i skaplig tid idag, lägga sig i soffan och lyssna på regnet utanför. Blir inte så många mer knop idag! 
 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

4 COMMENTS

  1. Undra vem som tog bilden när du cyklade? Har du anställt en egen fotograf nu också, nu när du e kändis 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here