Heja tillbaka på jorden igen. 

Jag säger ju att jag blivit tjock på grund av mycket ätande på slutet. Och tjock = 2-4 kilo mer = 74-75 kilo = dålig. Fan, jag måste börja snusa igen så att jag slipper äta så mycket, gå upp i vikt och bli såhär värdelös. Pissliv. 
Nejdå, jag har väl skejtat fyra pass på ett år ungefär. Jag satsar inte direkt på skate, utan på stakning och långlopp. Men nu har det satt sig i hjärnan det här med att jag är smällfet igen och alla fina löpresultat från Lidingö och Hackmora är ju bortblåsta igen tänker jag. 
Jag startade med Simon Andersson idag och kunde gå med honom ett av fyra varv i alla fall och det första varvet kändes rätt kontrollerat. Sedan blev det godnatt och jag kämpade med art försöka ta mig i mål bara. Stum, svårt tekniskt och jävligt löst i den nya blötsnön. Sopa. 
Siffror från klockan: 28,10 min, 10,04 km, 181 snittpuls, 189 maxpuls, 70 höjdmeter. 
Imorgon hoppas jag på bättre resultat än det här bedrövliga helvetet, annars blir det nog inget mer. Egentligen är jag inte bitter, men jag blev lite less ändå. Fokus framåt och fokus på bra val! Egentligen kändes det inte alltför illa, det var väl mest att jag var ovan på att skejta och det var ett rätt dåligt före för en ovan skejtare. 
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here