Took a day off

Vårvackert längs Mats knuts väg, Borlänge
Hej hej!
Skön dag idag, tog en ”day off”, från jobb träning och andra måsten. Skönt och galet välbehövligt för kropp och själ. Har haft något susande i ena örat i drygt en vecka nu, trött och sliten mentalt. Så jag behöver verkligen ta det lugnt, för min rätt så stressade och trötta själ. Jag kanske inte har så mycket att göra som vissa av er, men det är mycket för mig och så fort det läggs något nytt på dagsschemat som ens bara tar någon minut så blir jag lätt riktigt stressad och irriterad. 
Snart är det sportlov, därefter påsklov och även en utomlandsresa i april. Dessutom så går vi mot varmare och ljusare tider. Det känns ju rätt så jävla skönt! 
Denna dag har hittills bjudit på hundpromenad, handling och matlagning. Nu väntar en ny promenad med jycken och ikväll blir det middag i goda vänners lag. En bättre dag helt enkelt! Lite mer positiv än de senaste dagarnas mer lågmälda bitterhet. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here