Took a day off

Vårvackert längs Mats knuts väg, Borlänge
Hej hej!
Skön dag idag, tog en ”day off”, från jobb träning och andra måsten. Skönt och galet välbehövligt för kropp och själ. Har haft något susande i ena örat i drygt en vecka nu, trött och sliten mentalt. Så jag behöver verkligen ta det lugnt, för min rätt så stressade och trötta själ. Jag kanske inte har så mycket att göra som vissa av er, men det är mycket för mig och så fort det läggs något nytt på dagsschemat som ens bara tar någon minut så blir jag lätt riktigt stressad och irriterad. 
Snart är det sportlov, därefter påsklov och även en utomlandsresa i april. Dessutom så går vi mot varmare och ljusare tider. Det känns ju rätt så jävla skönt! 
Denna dag har hittills bjudit på hundpromenad, handling och matlagning. Nu väntar en ny promenad med jycken och ikväll blir det middag i goda vänners lag. En bättre dag helt enkelt! Lite mer positiv än de senaste dagarnas mer lågmälda bitterhet. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here