Total panik

Boris i Alfons solglasögon, det är väl det enda lilla positiva jag kan hitta just nu..
Ja hörni. Corona-virus, pandemi, panik, skräck, nedstängningar och så vidare. Listan kan göras lång. Människans flockbeteende gör att man agerar irrationellt. Börsen just nu är blodröd och det är helt galet hur dåligt det går just nu. Från total girighet och att allt går upp –  till total rädsla och panik. Inte kul att se sina värdepapper minska med en halv miljon på endast någon veckas tid. Bedrövligt helt enkelt! Men jag gjorde ett val i måndags och sålde av så att jag blev av med belåningen. Resterande del får ligga kvar nu, för sent att rädda något i denna hysteri. Fan så ont i magen jag har just nu. Att dessutom köpa en lägenhet med allt där till gör inte oron mindre direkt. Kommer jag klara detta ekonomiskt? Min pisslön är ju knappt värd namnet. Men jag får helt enkelt försöka blicka framåt och rida ut stormen. Någon gång vänder börsen och även det andra tråkiga i livet. Känns svårt just nu, men det är bara att ha is i magen. 
Frågan är hur det blir i Sverige nu. SM ställs in, stora tävlingar i Norge ställs in, reseförbud till USA, Stockholm marathon den 30:e maj ligger i farozonen och så vidare. Många företag påverkas negativt av detta. Kanske stängs mer saker ner framöver för att förhindra spridningen av viruset. Jag tror dock att centralbanker och övriga instanser kommer göra allt i sin makt för att rädda det som räddas kan. Om det går är en annan fråga.. Men man kan vara försök hoppas på det bästa. 
Vad gäller mitt egna liv så kommer jag försöka leva på precis som vanligt med träningen och allt däromkring. Annars fungerar jag inte som person. Idag är det jobb som vanligt och därefter ska jag försöka träna ett lättare distanspass, förhoppningsvis på skidor. Bara att ta en dag i taget och blicka framåt. 
Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe