Träna för att orka

Jag tränade när jag kom hem idag, kände att jag behövde det. Rensa tankarna i lugn och ro. Det känns fel att säga att det kändes bra, både mentalt och fysiskt. Men det har gått i vågor idag, stundtals har jag varit väldigt ledsen och gått ifrån på jobbet in på toan för att få vara ifred. Stundtals har det känts okej. Jag har inte sagt något på jobbet, vill inte vara någon till last, jag fungerar lite så, är kanske lite inbunden för det mesta. 
Träningen blev i alla fall löpning till och från spåret i Skräddarbacken och så stakning i 90 minuter runt elljusspåret två varv, samt upp till rundslingan omkring Halla fäbodar, där körde jag fyra varv. Totalt 1,45 timmar och 25,2 kilometer. Ett fint pass med mycket känslor inblandat. Tankar på livet, funderingar på döden. Oundvikligt, men jobbigt. 
Nu har vi försökt truga i oss mat. Ingen av oss är speciellt hungriga. Vi kollar gamla bilder på Boss och har tänt ett ljus för honom här på bordet. 

Vi kommer sakna dig så mycket kära Boss. Det gör redan ont i mig.. 

https://adamsteen.se/
Previous articleBoss är i himmelen nu.
Next articleKlassiskt i Bergebo

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here