Träningstips från de svenska mästarna och ett eget försök till att lämna dekadensen

Kära vänner, jag kan med stolthet åter presentera ett tips från två av bloggens allra största favoriter, nämligen de svenska mästarna i stafett från i vintras:

”Nu när påsken är över så vill man ju gärna bli av med all påskmat så snabbt som möjligt. Då är det ju lätt att man blir lika ivrig som Jassenyz och bränner av 1h i 4:30-tempo. Men då står man där med löparknä, hälsporre och diabetes om 1 vecka. Så mitt tips är att börja lugnt med löpningen och helst på mjukt underlag samt gärna i ett par

Ord och inga visor alltså. Vad tycker ni om dessa tips från våra idoler? Min förhoppning är att vi med jämna mellanrum kan få ett litet tips nu och då!

För min del så kan jag väl inte riktigt säga att jag följde detta eminenta träningstips. Jag tog på mig viktvästen och drog med mig Boss på en dödslöpning uppe på Tjärnaberget, 32 minuter och 5,33 kilometer. Försökte springa ifrån ångest av matätande, krogbesök och utebliven träning, gick rätt bra ändå faktiskt. Därefter så körde jag mitt TRX-program, fortfarande med viktvästen på, det var ett rent helvete. Nu blir det Tacos och sedan måste vi väl ta tag i det här med den uteblivna solbrännan också.

https://adamsteen.se/
Previous articleÅter från de döda
Next articleOrtorexikern

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here