Trasiga ben idag

I full färd på cykeln mot jobbet 
Tjena. 
En ny dag står framför våra fötter. Låt se vad den har att erbjuda. 
Det är tomt i lägenheten när Alfons inte är där. Något som är lite svårt att vänja sig vid, men det går oftast bra ändå. Jag har ju i alla fall Boris, så jag får ju lite sällskap ändå. Egentligen så går det ganska bra och är ganska skönt att få lite lugn och ro också. Försöker njuta av även det och tycker jag blivit bättre på det. 
Trots att jag sprungit en massa löpintervaller på asfalt under flera månaders tid så blev jag riktigt rökt i benen från gårdagens pass. Både intervallerna och hoppen har verkligen satt sina spår i mina apostlahästar. Vader, framsidor, baksidor och gluteus är skönt värkande idag. Grymt! Att variera mig mellan löpning och stakning tycker jag är riktigt bra på många sätt! 
Efter jobbet idag så tänkte jag köra ett lugnare distanspass stakning. 
Vi får höras!
https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here