Tre timmar.

Hej allihopa.
Nu har jag just kört ett lite längre klassiskt distanspass. Ungefär samma vända som igår, förutom att jag åkte upp till Skuggarvet, mot Sundborn (cirka halvvägs) och tillbaka till Lugnet. Det kändes helt okej idag, skönt att få dunka lite timmar!
Jobbet idag blev tyvärr inställt då ”sneseglarna” som bokat eventet inte skulle komma med samma antal, så då blev jag den som fick stå utanför..
Imorgon och fredag är det inget jobb för mig, så då tänkte jag passa på att dunka två full hands-dagar (det vill säga, två dagar med fem timmar träning på). Sugen att hänga med? Planen är två distanspass per dag, 2-3 timmar per pass och disciplinerna är som följer på de fyra passen: Rullskidor klassiskt, löpning, cykel landsväg/mountainbike och rullskidor skate. Finns väl inget att fundera på?! Drar ut första passet runt klockan 10.00, vi ses då!!
https://adamsteen.se/
Previous articletvå timmar skate
Next articleIda.

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here