två timmar skate

Jag har just åkt två timmar skate med Håkan Löfström, precis som planerat. Vi körde ett lugnt pass, vändan blev: Knoppen – Sjulsarvsbacken – Lugnet – Slussen – Källviken – Övre Gruvriset – Pilbobacken – Lilltorpet – Hem. Detta var årets första pass med mina skate-träningsskidor och det kändes skapligt bra. Medelpulsen blev så låg som 119 och maxpulsen 151.
Dagens jobb mellan 11:30 och 17:30 gick bra och vi hade tur som slapp regnet. Vi körde några nya övingar som vi inte haft med på något event tidigare och det blev uppskattat utav alla, vilket givetvis är skoj!
Nu ska jag duscha, äta och sen ut på lite geocachning 🙂
Imorgon börjar jag halv fyra, så jag ska träna innan dess, sen beroende på hur länge jag jobbar, så kanske jag hinner med ett kortare kvällspass med. Det visar sig imorgon!
Ha det gott så länge!
https://adamsteen.se/
Previous articleMorgonpigg?
Next articleTre timmar.

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here