två timmar skate

Jag har just åkt två timmar skate med Håkan Löfström, precis som planerat. Vi körde ett lugnt pass, vändan blev: Knoppen – Sjulsarvsbacken – Lugnet – Slussen – Källviken – Övre Gruvriset – Pilbobacken – Lilltorpet – Hem. Detta var årets första pass med mina skate-träningsskidor och det kändes skapligt bra. Medelpulsen blev så låg som 119 och maxpulsen 151.
Dagens jobb mellan 11:30 och 17:30 gick bra och vi hade tur som slapp regnet. Vi körde några nya övingar som vi inte haft med på något event tidigare och det blev uppskattat utav alla, vilket givetvis är skoj!
Nu ska jag duscha, äta och sen ut på lite geocachning 🙂
Imorgon börjar jag halv fyra, så jag ska träna innan dess, sen beroende på hur länge jag jobbar, så kanske jag hinner med ett kortare kvällspass med. Det visar sig imorgon!
Ha det gott så länge!
https://adamsteen.se/
Previous articleMorgonpigg?
Next articleTre timmar.

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here