Tre timmar klassiskt!

Tjena!

Har ni sett vloggen som släpptes igår?! Prenumererar ni på kanalen? Bra, då kan vi fortsätta.

Idag har jag kallstartat igång kroppen igen efter gårdagens vila. Mina vilodagar har inte gett mig så mycket återhämtning på slutet då jag av någon anledning sovit dåligt i början på veckorna under en tid. Men jag får åtminstone vila skallen från träning.

Passet idag blev klassisk teknik på mina Elpex IV i Skräddarbacken. Att köra där är för att få mer kupering och på så sätt kunna diagonala mer. Skönt också med mestadels cykelbanor och en aning mer vindskyddat än ute på de vidsträckta slätterna. Passet landade på tre timmar och 48,4 kilometer. Förutom en hälsena som gör ont så kändes det helt okej.

Efter min tur på rullskidorna så blev det gluteus-styrka och maghjul. En bra träningsdag helt enkelt!

Previous articleVlogg: #39
Next article60 minuter i ett svep

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here