Tre timmar klassiskt!

Tjena!

Har ni sett vloggen som släpptes igår?! Prenumererar ni på kanalen? Bra, då kan vi fortsätta.

Idag har jag kallstartat igång kroppen igen efter gårdagens vila. Mina vilodagar har inte gett mig så mycket återhämtning på slutet då jag av någon anledning sovit dåligt i början på veckorna under en tid. Men jag får åtminstone vila skallen från träning.

Passet idag blev klassisk teknik på mina Elpex IV i Skräddarbacken. Att köra där är för att få mer kupering och på så sätt kunna diagonala mer. Skönt också med mestadels cykelbanor och en aning mer vindskyddat än ute på de vidsträckta slätterna. Passet landade på tre timmar och 48,4 kilometer. Förutom en hälsena som gör ont så kändes det helt okej.

Efter min tur på rullskidorna så blev det gluteus-styrka och maghjul. En bra träningsdag helt enkelt!

Previous articleVlogg: #39
Next article60 minuter i ett svep

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here