Tre timmar klassiskt!

Tjena!

Har ni sett vloggen som släpptes igår?! Prenumererar ni på kanalen? Bra, då kan vi fortsätta.

Idag har jag kallstartat igång kroppen igen efter gårdagens vila. Mina vilodagar har inte gett mig så mycket återhämtning på slutet då jag av någon anledning sovit dåligt i början på veckorna under en tid. Men jag får åtminstone vila skallen från träning.

Passet idag blev klassisk teknik på mina Elpex IV i Skräddarbacken. Att köra där är för att få mer kupering och på så sätt kunna diagonala mer. Skönt också med mestadels cykelbanor och en aning mer vindskyddat än ute på de vidsträckta slätterna. Passet landade på tre timmar och 48,4 kilometer. Förutom en hälsena som gör ont så kändes det helt okej.

Efter min tur på rullskidorna så blev det gluteus-styrka och maghjul. En bra träningsdag helt enkelt!

Previous articleVlogg: #39
Next article60 minuter i ett svep

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here