Tre timmar stakning med AII-inslag

Sådär då, färdigtränad, nyäten och städat ur stugan. Sitter nu i bilen på väg hemåt civilisationen igen. Ska bli skönt, även om det är ruskigt fint här! 
Passet vi körde idag var enbart stakning. Efter att ha tagit oss upp på fjället så drog vi igång ett AII-drag på en timme. Jag kände direkt att jag inte kunde köra i mina kamraters tempo, så jag släppte rätt tidigt och åkte ensam. Höll dock min AII helt okej i det kärva föret. Vi skulle köra impulser var femte minut, jag försökte att köra en, men det var som knivar i ryggen, så det var bara att glömma. Under denna timmen så åkte vi mest fram och tillbaka uppe på fjället, jag hann 18,9 kilometer (samma snittfart för er som kan räkna) och hade en snittpuls på 150 (låg AII, 167 i maxpuls). 
Efter denna misär så körde jag lite drygt en timme till, ner till Djupdalsvallen bland annat. Börjar känna mig lite sliten i kroppen. Inte så konstigt kanske med 61 timmars träning på de tre senaste veckorna. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here