Störst blogg, snö, vila och annat dravel

Såg till min glada förvåning här om dagen att jag ledde listan över Falun-bloggare på bloggportalen. Det var ett tag sedan sist. Det är alltid skoj!
Först måste jag be om ursäkt för att jag ljugit igår.. Jag skrev att jag tränat 61 timmar de tre senaste veckorna, det är ren lögn. Verkligheten visar på de smått mediokra 59,50 timmarna. Rätt ska vara rätt. 
Idag har jag vilodag, det är jävligt skönt, för jag är mörbultad som ett svin i kroppen. Kan knappt böja mig framåt för att ryggen värker så mycket. Som tur är så ska jag in på en behandling senare i eftermiddag. Det blir bra! Ska också kontakta en läkare, som förhoppningsvis kan reda ut mina smärtor. Annars så har jag bara lite smågrejer att ordna med, maila lite och så vidare. Måste försöka ordna så det kommer in lite pengar, antingen via sponsorer eller jobb, men det brukar alltid lösa sig. 
Åkte förbi Lugnets skidstadion igår och såg till min glädje att snökanonerna bombade på för fullt. Dock så kan jag ju inte riktigt vara nöjd då dom är så dumma att sätta i princip alla kanoner längst nere på stadion, samt två stycken längs VM-sprintbanan. Vem vill åka där nere? Och varför ska man behöva spruta ett tjockt lager snö där nere på platten? Det används ju bara till världscupen i februari. Hade varit mycket bättre om dom sprutat en slinga och ställt kanonerna längre upp, där dom är mer skyddade av vädret dessutom. Ja ja, dom lär sig aldrig. 
Denna veckan så kommer det dyka upp en tävling på min Instagram, och även en på min blogg. Se till att följa mig så har ni chansen att vinna något skoj!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

4 COMMENTS

  1. Du borde starta en podcast! Tror du hade kunnat göra det mycket bra. Tack för en bra och inspirerande blogg också!

  2. Åh skulle inte du och någon av de där spexiga Rättviks-bröderna Johansson kunna dra igång en podd? Känns som att du skulle behöva någon lite lattjo typ med dig för att vi till fullo skulle få njuta av din härliga bitterhet! //Anonymt fan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here