Trött på gym och klippt av mitt hår.. (lite av en sorgens dag)

Trött bänkpressare
Idag blev jag trött på gymet och ja, även trött på att gymma. Som jag nämnt förut så dränerar det mig rejält på ork, dessa gympass. Men jag håller ut ett tag till, 12 pass kvar i min planering, 28 pass från början. Bara att bita ihop, jag tror det är bra i längden ändå och jag kommer få lite mer energi sen när jag kliver ner på lättare gympass.
Till och från gymet blev det stakning på mina Elpexfyror. Efter gymet blev det tio spurter med maximal insats på 25 stavtag (cirka 15 sekunder) vardera, i lätt uppförsbacke. De fem första med stillastående start och de fem sista med flygande start. Tanken är att försöka få upp lite speed och jag försöker tänka hög frekvens. Jag tror hög frekvens kan vara en bra grej vid spurter, kolla exempelvis
Mitt vackra hårsvall innan allt gick snett

En liten page har väl ingen dött av

Vad är det jag gett mig in på?!

Backslick funkar i alla fall
Alfons kommer få men för livet när jag visar upp mig i mitt nyfönade hår
Blev gråhårig till följd av tilltaget
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here