Trevlig och tidig utekväll!

Ja, jag har strukit skjortan själv..
Jag, Amanda och min nya frisyr drog ner på stan igår strax före klockan 18 och vi gick helt bananas. Hela stadsbesöket började nämligen med att vi handlade drygt ett kilo godis i en godisaffär, sedan gick vi till Olearys för en liten drink innan maten. Klockan 19 så hade vi bokat bord på Black Stone, för er som inte känner till det så får man in sitt kött rått och till det kommer en väldigt varm sten som du själv får steka köttet på. Amanda beställde mixed seafood (pilgrimsmusslor, svärdfisk och tonfisk), jag beställde mixat kött (hjort, kalv och oxfilé). Till det valde jag en sallad (man får välja tillbehör mellan bland annat pommes frites, potatisgratäng och sallad). Avslutningsvis så beställer man två såser, jag tog blue cheese och aioli. Det blev någon miss i beställningen så jag fick också in fisk som Amanda, jag sa till och utan problem så fick jag både behålla fisken och så kom mitt kött in. Grymt. Smällde alltså i mig 570 gram kött, fint som snus! 
Jag har alltid tänkt att man inte kan äta fisk när man är ute på restaurang, för att jag är kvar i någon gammal idé om att kött är mycket godare. Men jag tror nästan att fisken igår var godare än köttet, det kändes liksom riktigt fräscht att äta fisken och pilgrimsmusslorna som jag aldrig ätit förut var ruskigt goda, lika så var tonfisken!
Vi skippade efterrätten, den hade vi ju i en stor godispåse under bordet. Amanda skämdes en aning när jag smög ner handen lite diskret och tog några godbitar. Efter det så gick vi till Pinchos där vi beställde oss en varsin liten efterrätt och några godissmakande drinkar. Riktigt trevligt. Klockan 20,30 så slog jag på SVT play på mobilen och kunde först se Andreas Kramer vinna EM-silver på 800 meter och därefter fick jag se mina idoler bröderna Ingebrigtsen vinna dubbelt på 5000 meter, imponerande!
Vi cyklade hem strax efter klockan 22 och gick till sängs efter att vi sett en film och ätit lite godis. Gott (till en början) och trevligt, men efter ett antal godisar är det fasiken inte gott längre. Skönt att jag inte äter det alls ofta längre. 

Middagen på Black Stone, jag var så sugen på maten att jag inte hann fota den direkt när den kom in

Drinkar på Pinchos innan hemgång
Idag gick vi upp klockan 09,00 pigga och utan huvudvärk. Jag och Amanda ska springa en sväng, jag ska försöka lura henne att springa 20 kilometer. På min plan står det 2,30 timmar och tanken är att springa på fastande mage. Jag har ju ett litet överskott att ta tag i från gårdagen.. Ska bli mysigt att få springa i skogen i regnvädret!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here