Tröttnat på paradrätten?

Smal.
Är det så gott med bananpannkaka då? Tveksamt. Har jag förätit mig på den redan? Min enda rätt som jag kan laga, paradrätten. Typiskt. 
Kom precis tillbaka till Falun. Det var en fin begravning, men det är aldrig kul. Usch. Har precis ätit, som bilden ovan skvallrar om. Nu ska jag duscha och greja lite. Sen får vi se vad denna fredagskväll bjuder på. Känner att jag inte vill sitta hemma ensam i alla fall, behöver sällskap av mina vänner. 
Tror nästan att mitt slem i bröstet och min snuva har lättat en aning idag. Inte 100% träningsduglig ännu, men det verkar ju gå åt rätt håll åtminstone. Men det blir nog kanske inte träning före början av nästa vecka ändå. Vi får se. 
Hörs sen!
https://adamsteen.se/
Previous articleTranstrand nästa
Next articleGamla bilder, del 1

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

3 COMMENTS

  1. Det är bra att dricka mycket när man är förkyld. Kan rekommendera malt och humle. För slem i bröstet så rekommenderar jag Jägarmästaren, 12-18cl brukar göra nytta.

    Precis klipp en burgare och 4 flaskor malt och humle i förebyggande syfte.

    "W"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here