Trygghet, vila, tankar, livet

Framåt marsch härliga tider!
God fredag förmiddag kära läsare. 
Fredag idag, veckorna rullar på snabbt nu. Kommer in i ett fint flow ändå. Jobba – sova – träna – sova. Jag har ju gjort ett val nu genom att välja bort typ allt annat än just sömn, jobb och träning. Det här med just sömn är ju något som jag haft en liten ångestladdad relation till, alltid haft svårt att somna på kvällarna liksom, vilket gjort att jag undvikit att lägga mig i tid. Nu är jag dock så illa tvungen när jag ska upp tidigt. Försöker i alla fall att lägga mig före klockan 24, plus att jag sover middag varje dag nu när jag jobbar. Att sova på morgnar och dagar har varit enklare, känner mig tryggare då och det är lättare att slappna av. Men det går åt rätt håll nu med hjälp av mina rutiner. Dock hänger det ju på en skör tråd och det är lätt att tumma på dom, men jag försöker och kämpar vidare. 
Det här med att känna mig trygg är något jag då och då valt att ta hjälp med olika saker. Senaste veckan var godis. Hade jag godis hemma på kvällen så kändes det bättre. Dock till bekostnad av en fet mage. Nu har jag inte ätit något onödigt socker på hela veckan. Försöker ju hålla en bra form också. Men summan av alla laster är ju konstant sägs det, så nu dricker jag Cola Zero istället, inga kalorier i det i alla fall. För ett par, tre år sedan var det rödvindsunken som gällde, kunde gå två-tre dunkar vissa veckor. Det har jag dock helt slutat med och senaste två åren har det varit väldigt sparsamt med alkohol, även på helger. Det är bra! 
Idag ska jag hem och bara ta det lugnt efter jobbet. Är härligt trött i musklerna idag, men inte trasig. Lätt träningsvärk sedan gymet och lite allmänt mosig. Blev en perfekt genomförd tredagars träningsperiod, utfallet blev enligt plan. 
Jag tänker, alltså finns jag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here