Tungfört och stakintervaller

Hej!

Det var inte direkt någon fart på min senaste vlogg, kolla in den nu tack, kommentera och dela eländet så jag får lite visningar!

Snön har vräkt ner hela dagen, så jag förstod ju ganska tidigt att det skulle bli en ny misär och ytterligare en kamp emot vädrets makter. Inte nog med att det krävs en enorm insats både fysiskt och psykiskt att cykla till jobbet då dom aldrig plogar cykelbanorna i denna sossestad. Men givetvis ska bilvägarna rinna av salt så fort en snöflinga visar sig. Jag föreslår att dom gör tvärtom och saltar cykelbanorna istället.

I Bergebo där dagens träning gick av stapeln så möttes jag av ganska så nypistade spår, väldigt uppskattat! Jag började min uppvärmning och därefter intervallerna som följer:

– 6 x 6 minuter (2 minuter vila)

– 6 x 3 minuter (1 minut vila)

– 6 x 30” – 30”

Under uppvärmningen, 6×6 och hälften av 3:orna var det uppehåll. Därefter öppnade sig himlen på nytt och jag fick bevittna ett galet snöfall igen. Det gick så tungt att jag inte ens kunde stå i fartställning utför, skidorna sög fast i den halvblöta nysnön.

När det är såhär mjukt och tungfört av nysnö så är det svårt att veta om det kändes bra eller inte. Det är inte något favoritföre för mig direkt. Men jag tog mig igenom eländet till slut och samlade ihop 2 h 30 min, samt 39,4 kilometer. Dagens styrka blev gluteus och maghjul.

 

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here