Två dagar kvar. Skidtest.

Hejsan.
Idag är det två dagar kvar till Vasaloppet och ytterligare skidtester väntar. Tre par ska testas med samma valla, både fäste och glid. Förhoppnignsvis får jag fram vilka skidor jag ska tävla på redan idag, eller åtminstone vilka två alternativ jag har. Efter skidtestet så ska jag åka en timme lugnt skate. Därför så använder jag dagen till ära mina skiathlon-pjäxor.
För övrigt så är det en ganska lugn dag, det enda ”måstet” med dagen är packning av min väska, inför morgondagens resa upp till Sälen.
Vi hörs senare.
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here