Två pass löpning

Först en sväng ensam…

… och sedan med Alfons på hans cykelträning

Hej!

Gasa på lite nu med prenumerationer, delning, grillningar, kommentarer och så vidare på min vlogg är ni snälla!

Idag har jag sprungit två gånger:

1. Del ett blev 65 minuter och 15,75 kilometer. Vilket blir ett kilometersnitt på 4,08. Jag sprang bland annat förbi Kvarnsveden, Bomsarvet och Domnarvet. På fötterna hade jag Hoka Clifton. Blåste satan! Men det var i alla fall varmt och skönt, tack och lov!

2. Den andra delen blev 40 minuter och 7,1 kilometer. Här sprang jag med Alfons till hans cykelträning, sprang med under densamma och sedermera även hem från dito. Här invigde jag mina nya Hoka Tecton X 2, min allround-favoritsko från Hoka!

Imorgon väntar en välförtjänt vilodag!

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here