Två timmar klassiskt

Hej.
Hemkommen från dagens enda pass. Två timmar klassiskt blev det, första timmen kändes jätteseg, jag var trött i kroppen och fästet var dåligt. Men efterhand kom jag igång, plus att Kalle la på lite fäste åt mig (jag har lite svårt med mina LillSport Overstrap, vilket gör det lite krångligt att valla, så då lät jag honom lägga på. Smart va?
Jag hade klätt mig bra, då termometern visade -18 imorse. Min nya Airtrim-mask från Vapro funkade klockrent, nästan för bra, då jag blev tvungen att ta av mig den. Men det beror på att det uppe i skogen bakom Lugnet är under tio grader.
Nu blir det mat på Dala Wärdshus, vila och sen får jag väl ta och gå upp till Lugnet för jobb. Drygt att gå, jag är rätt lat när det inte handlar om träning, det ska jag inte sticka under stolen med.
Passdata:
2,00,23 timmar
126 medelpuls
161 maxpuls
590 höjdmeter
1233 kilokalorier
https://adamsteen.se/
Previous articleDags för träning
Next articleStressig dag till ända

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here