Stressig dag till ända

Hej.
Sen jag skrev sist så har jag ätit på Dala Wärdshus, jobbat på lugnets sportbyte samt lugnets äventyr och tro det eller ej; fått igång min bil!
Jobbet blev en stressig historia. Började vid 15.00, planering och framplockning av två event som jag skulle hålla i. Först var det ett gäng som körde STTC-simulatorer, därefter kom ett annat gäng som skulle åka Segway i en gymnastiksal på Lugnet, efter dessa event var klara väntade sportbytet och när jag stängt butiken en bra bit efter klockan 19.00, så var det dags för städning, ihopplockning och ihopsättning av klädhängare som vi ska använda i sportbytet.
När jag jobbat klart så kom pappa och vi skulle kolla på min bil inne i ett garage. Det ”roliga” var att bilen startade under bogseringen dit, men vi körde dock till garaget och kollade upp eventuella felorsaker. Troligen har det varit kallt och fuktigt (stod otroligt nog nära snökanonerna samma dag som bilen strejkade. Snökanonerna blåste fuktigt snö på bilen och den har strejkat i fuktiga väder förut) vilket gjorde att bilen inte ville igång. Hoppas på att den kommer gå bra framöver.
Nu sitter jag och pillar lite med datorn, spelar TV-spel och tar det lugnt, ja ”allt” på samma gång.
Vi hörs imorgon!
https://adamsteen.se/
Previous articleTvå timmar klassiskt
Next articleTorsdag

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

2 COMMENTS

  1. Ja, känns bra! Ja, men jag har fixat en speciell dragsele nu, så nästa gång den lägger av så drar jag hem skiten själv 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here