Två timmar löpning

Hejsan.
Eftermiddagspasset blev två timmar lugn löpning i skaplig terräng tillsammans med min bror Jone. Vi utgick från mig, sprang upp på Jungfruberget, över till Honrberget, upp på toppen, ner till Skuggarvet, därefter till toppen av lungetbanorna (305,9), sjulsarvsstugan och sen hem. Det var grått, mulet och småregningt. Bra löparväder med andra ord.

Skönt att kunna köra en dag med dubbelpass igen, det gäller att passa på de dagar jag är ledig, så det blir ju en rätt bra pulsering i träningen till slut i alla fall. Imorgon är det jobb på Lugnets Äventyr, sen får vi se vad det blir för träning, troligtvis rullskidor eller cykel.
https://adamsteen.se/
Previous articleÄndringar
Next articleMorgonpigg?

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here