Två timmar löpning

Hejsan.
Eftermiddagspasset blev två timmar lugn löpning i skaplig terräng tillsammans med min bror Jone. Vi utgick från mig, sprang upp på Jungfruberget, över till Honrberget, upp på toppen, ner till Skuggarvet, därefter till toppen av lungetbanorna (305,9), sjulsarvsstugan och sen hem. Det var grått, mulet och småregningt. Bra löparväder med andra ord.

Skönt att kunna köra en dag med dubbelpass igen, det gäller att passa på de dagar jag är ledig, så det blir ju en rätt bra pulsering i träningen till slut i alla fall. Imorgon är det jobb på Lugnets Äventyr, sen får vi se vad det blir för träning, troligtvis rullskidor eller cykel.
https://adamsteen.se/
Previous articleÄndringar
Next articleMorgonpigg?

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here