Två timmar löpning

Godkväll.
Nu har jag kört dubbelpass två dagar i rad. Känns riktigt okej faktiskt. Dagens eftermiddagspass blev två timmar löpning i Bergebo, runt 15 kilometersbanan och en liten vända bort på grusvägarna som här där uppe i Bergebo. Skapligt fin bana var denna 15 km, lite lik banan i Stångtjärn, dock lite mindre kuperad. Medelpulsen blev 128 och max 144, så det var perfekt.
Imorgon är det träning i Falun som gäller och planen är att köra dubbelpass veckan ut.
https://adamsteen.se/
Previous articleNya tävlingsdräkten
Next articleVad görs?

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here