Två Timmar slitskate!

Såhär ser det ut på Lugnet nu, grisblött och jävligt men ändå mycket snö. Ett helt okej före för att vara april månad med andra ord. Det var inte många ställen alls som barmarken kunde blottas under det tjocka snötäcket vi har här på Lugnet.

Idag körde jag helt enligt planen; två timmar skate. Första halvtimmen gick det rätt lätt, och med ”rätt lätt” menar jag att man tog sig framåt, inte mer än så. Skidorna jag använde idag var helt nyvallade men det till trots så ”tvärdog” dem efter just 30 minuter. Med tanke på de många plusgrader som råder så blir snön fruktansvärt smutsig, skidorna fungerar sånär som svampar och suger åt sig väldigt mycket smuts.
Resten av tiden blev alltså mer eller mindre ett slitgöra. Det blev inte bättre av att pjäxorna var genomblöta efter en timme. Efter 1,30 timmar så började jag bli kall och frysa om fötterna. Motvinden som rådde här och där var inte heller så nådig.
Nu var det mycket gnäll, men förutom gnället så kändes det rätt okej i kroppen. Även om pulsen var rätt så hög, fast det får jag ju räkna med då jag vilade igår och körde mitt senaste skidpass i torsdags.
Imorgon och även fredag tänkte jag åka skidor. Det för att ladda inför Grönklittsjakten. Men sen är jag ytterst tveksam till att köra något mer skidpass denna säsong, vi får se.

Passdatan idag såg ut såhär:

1,58,04 timmar
138 medelpuls
160 maxpuls
560 höjdmeter
1424 kilokalorier

Location:Lugnetvägen,,Sverige

https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here