Adam Steen 2:a, Simon Andersson 1:a och Jonatan Steen 3:a. 
Jag måste väl börja med att erkänna att jag till stora delar på loppet var ganska less idag. Det går inte att rå på vädrets makter såklart och föret idag var bedrövligt till stora delar på grund av just den senaste tidens väldigt pissiga väder. Att sen staka i tre plus med bitvis totalt bottenlösa spår gjorde det hela ganska svårt och att gå med fäste var nog en klar fördel idag. 
När starten gick så matade jag på rätt hårt och ville med det få mig en fin genomkörare. Ganska snabbt så blev det vi tre och ganska snabbt därefter så tappade jag trugan på de stavar jag fixat iordning med lite större trugor  ridå. Tur dock att vi var nära stadion då och jag kunde få nya stavar direkt nästan. 
Efter några kilometer i en fin stigning så ökar Simon farten, jag släpper några retliga metrar som sedan växer och tids nog ger jag upp. Eller gav upp gjorde jag kanske inte, gav upp jakten kanske. Jag tyckte kroppen var seg, låg puls och jag var lätt uppgiven och less. Trist med en sådan pissig känsla. Men förhoppningsvis var det på grund av loppet igår och även på grund av det dåliga föret som rådde. Stundtals sjönk stavarna en meter ner och jag stod mer eller mindre helt still vid flertalet tillfällen. 
På slutet av första varvet fick jag sällskap av min bror igen och jag drog runt honom hela loppet sedan. Mot slutet så lyckades jag dock få en lucka och kunde gå i mål som ganska less tvåa. Simon var klart starkast idag och jag hade inte förväntat mig att slå honom, men jag hade gärna kunnat få ta ut mig mer och känna att kroppen svarar. Men så kan det vara ibland. Lite trist att vara ljusår efter, inte sett resultat, men skulle uppskatta det till att vi var tio minuter efter. Ska jag vara helt ärlig så kändes det inte helt bra igår heller.. Nu ska jag ta en tvådagars vila och sen hoppas på bättre kropp! Förmodligen så sitter det väl som vanligt bara i huvudet. 

https://adamsteen.se/

6 COMMENTS

 1. Grattis till två pallplatser på två dagar ! Hade helgen vart tre dagar så vet vi vart du hamnat imorrn 🥳👍😁
  En fråga kring hur kroppen svarar är det inte nästan så man vill ha det dagen efter ett hårt långt lopp att man blir seg och loj fast det kanske är skillnad i led 0? Apropå funderingar över leden i vasan som du nämnde tidigare. Jag ör på gräns mellan tre och fyra och för mig tar det nig nästan två veckor efter ett seedningslopp innan normal känslan kommer tillbaks

 2. Tack! Haha ja kanske 😉

  Jo men du kan nog ha rätt i det! Samt att jag kanske överdriver med känslan lite. Visst sliter det med dessa lopp, helt klart!

  Okej!

  Lycka till framöver!

 3. Haha, ja.. Inte många långlopp idag som vinns på fäste, men idag förstår jag att det var helt omöjligt att staka. Det var så illa att jag diagonalade på platten många gånger för att det helt enkelt inte gick att staka.
  Shit happens och inte världens viktigaste lopp (även om det är "hemmaplan").

  Nu ska du se att formen stiger efter två urladdningar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here