Uppdaterad företagssida och kommande helg för min del.

Hej hej.

Mitt företags hemsida är nu uppdaterad och ändrad i designen, spana in den här. Förhoppningsvis kommer den hållas lite mer levande framöver. Ni kan nu köpa produkter via mig, från bland annat ION-Silver (kommer inom kort en recension från mig om vad jag tycker om deras produkter) och Helhetshälsa.

I helgen kommer mina skidkombatanter att gnida omkring på skidorna i Bruksvallarna. För egen del så kommer jag åka ner till Söderköping för att tävla i CX-cupens åttonde deltävling. Det är diverse anledningar som ligger bakom detta, bland annat så vill jag försöka hålla min tredje plats i Superklassen, men också så tycker jag att det är så fantastiskt kul att cykla. Givetvis kommer jag inte ge upp skidorna, utan det blir satsning mot säsongen 2010/2011 utan tvekan, dock så blir det mest långlopp som det känns för tillfället och en topp-50-plats på Vasaloppet 2011 hade ju inte varit helt fel..

https://adamsteen.se/

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe