Uppdaterad företagssida och kommande helg för min del.

Hej hej.

Mitt företags hemsida är nu uppdaterad och ändrad i designen, spana in den här. Förhoppningsvis kommer den hållas lite mer levande framöver. Ni kan nu köpa produkter via mig, från bland annat ION-Silver (kommer inom kort en recension från mig om vad jag tycker om deras produkter) och Helhetshälsa.

I helgen kommer mina skidkombatanter att gnida omkring på skidorna i Bruksvallarna. För egen del så kommer jag åka ner till Söderköping för att tävla i CX-cupens åttonde deltävling. Det är diverse anledningar som ligger bakom detta, bland annat så vill jag försöka hålla min tredje plats i Superklassen, men också så tycker jag att det är så fantastiskt kul att cykla. Givetvis kommer jag inte ge upp skidorna, utan det blir satsning mot säsongen 2010/2011 utan tvekan, dock så blir det mest långlopp som det känns för tillfället och en topp-50-plats på Vasaloppet 2011 hade ju inte varit helt fel..

https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here