Uppdaterad företagssida och kommande helg för min del.

Hej hej.

Mitt företags hemsida är nu uppdaterad och ändrad i designen, spana in den här. Förhoppningsvis kommer den hållas lite mer levande framöver. Ni kan nu köpa produkter via mig, från bland annat ION-Silver (kommer inom kort en recension från mig om vad jag tycker om deras produkter) och Helhetshälsa.

I helgen kommer mina skidkombatanter att gnida omkring på skidorna i Bruksvallarna. För egen del så kommer jag åka ner till Söderköping för att tävla i CX-cupens åttonde deltävling. Det är diverse anledningar som ligger bakom detta, bland annat så vill jag försöka hålla min tredje plats i Superklassen, men också så tycker jag att det är så fantastiskt kul att cykla. Givetvis kommer jag inte ge upp skidorna, utan det blir satsning mot säsongen 2010/2011 utan tvekan, dock så blir det mest långlopp som det känns för tillfället och en topp-50-plats på Vasaloppet 2011 hade ju inte varit helt fel..

https://adamsteen.se/

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe