Uppdaterad företagssida och kommande helg för min del.

Hej hej.

Mitt företags hemsida är nu uppdaterad och ändrad i designen, spana in den här. Förhoppningsvis kommer den hållas lite mer levande framöver. Ni kan nu köpa produkter via mig, från bland annat ION-Silver (kommer inom kort en recension från mig om vad jag tycker om deras produkter) och Helhetshälsa.

I helgen kommer mina skidkombatanter att gnida omkring på skidorna i Bruksvallarna. För egen del så kommer jag åka ner till Söderköping för att tävla i CX-cupens åttonde deltävling. Det är diverse anledningar som ligger bakom detta, bland annat så vill jag försöka hålla min tredje plats i Superklassen, men också så tycker jag att det är så fantastiskt kul att cykla. Givetvis kommer jag inte ge upp skidorna, utan det blir satsning mot säsongen 2010/2011 utan tvekan, dock så blir det mest långlopp som det känns för tillfället och en topp-50-plats på Vasaloppet 2011 hade ju inte varit helt fel..

https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here