Vansbrohelgen på ingång

God morgon kära läsare!
Idag ska jag precis som jag skrev igår, försöka mig på att köra ett 10″-20″-intervallpass skate. Här hemma har jag endast ett par rätt så trötta och ovallade träningsskidor, så troligen åker jag upp till mina föräldrar för att hämta ett par lite snabbare. 
Något som är riktigt skönt med våren, som jag saknat hela vintern är att äntligen kunna köra UTAN underställ. Det känns så väldigt mycket bättre och lättare då. Psykiskt jag vet, men i alla fall. Blir ju några färre gram att släpa på. Jag har inga större förhoppningar på dagens intervallpass, mer än att bli trött. 
Förhoppningsvis blir jag inte alltför trött under/efter intervallerna, jag ska nämligen tävla i Vansbro till helgen. Redan imorgon kommer jag köra första tävlingen: Sprint fristil, de har lyckats få till ett riktigt bra startfält till denna eftermiddags-/kvällstävling. Dagen efter väntar den traditionsrika tävlingen Vårpoffenmasstart klassisk stil, 25 kilometer. Jag kan om jag vill välja att stanna kvar och sova i Vansbro. Givetvis gör jag det om någon av de andra åkarna stannar, inte om jag får bo där själv.
Vi hörs senare.
https://adamsteen.se/
Previous articleJobbat
Next articleDagens matlåda

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here