Världen ur en sjuklings ögon.

Halloj! Ja vad finns det att berätta? Jo, jag fixade en skrivare med kopiator- och scanningsfunktioner, vilket kan vara bra att ha till min firma. Jag har ju F-skattesedeln, nu väntar jag bara på att mitt bank- och plusgiro ska bli fixat, sen är det bara att gasa på! Idag blir sista behandlingen på akupunkturen, skönt det, för att det börjar göra riktigt ont nu. Onsdag, torsdag och fredag ska jag jobba åt Lugnets Äventyr , vilket jag tycker är riktigt skoj. Synd att det blir så få timmar bara.. Gå in på deras hemsida och kolla vad de har för aktiviteter och öppettider (går att ringa och boka med), ni kan ju prova antingen golf room eller alla de andra aktiviteter vi har i race room!

På sjukfronten så är det lite bättre, för jag har inte ont i halsen längre i alla fall. Men fortfarande hostig och snuvig.

På återhörande.

https://adamsteen.se/
Previous articleWhat’s up?
Next articleLänktips:

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here