Vila idag

Det blev trots allt vila idag, då jag känt mig lite seg de senaste dagarna. Men även om det var lite bättre idag så valde jag att stå över träningen.
Imorgon kommer stora delar av teamet vara samlade på Lugnet klockan 09.00 för ett tre timmar långt distanspass, vi tänkte köra 1,30 klassiskt och därefter 1,30 skate. Det blir också träning på eftermiddagen! Tänkte bara köra distanspass för att sedan köra lite mer intervaller i veckan igen! Nu blir det mat, sen film sen sova! Hoppas bara Johanna slipper tvinga mig att kolla på Idol-finalen 😉 ! Hej Hej!
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here