Vila idag

Det blev trots allt vila idag, då jag känt mig lite seg de senaste dagarna. Men även om det var lite bättre idag så valde jag att stå över träningen.
Imorgon kommer stora delar av teamet vara samlade på Lugnet klockan 09.00 för ett tre timmar långt distanspass, vi tänkte köra 1,30 klassiskt och därefter 1,30 skate. Det blir också träning på eftermiddagen! Tänkte bara köra distanspass för att sedan köra lite mer intervaller i veckan igen! Nu blir det mat, sen film sen sova! Hoppas bara Johanna slipper tvinga mig att kolla på Idol-finalen 😉 ! Hej Hej!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here