Vilar idag trots allt

Det blev en kort liten Geocachetur igår. Stötte på denna fina skylt vid en av dem.

Goddag.
Idag när jag vaknade och gick upp så kände jag att det var lika bra att vila. Var nämligen rätt sliten och trött i hela kroppen. Tänkte då att det är lika bra att lyssna på kroppen och vila. Jag har ju trots allt bara tränat två veckor sedan min förkylning. Sen är det bara en vecka kvar till nästa träningsläger i Sälen. Jag har trots allt lärt mig under alla mina år som skidåkare att man måste lyssna på kroppen (även om man då och då måste träna sig riktigt sliten för att utvecklas).
Idag blir det en lugn dag, kommer att åka ner på stan för att göra några ärenden.
Jag skriver mer sen.
https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here