Viloperiod – Vlogg no. 20

 

Tjena.

Det har inte varit lätt att hitta något vettigt att fylla vloggen med den senaste veckan, men frågor, livet, lek och lite annat har jag ändå fått med. Jag tror och hoppas ni gillar den! Gilla videon, dela den och prenumerera på kanalen så är jag er evigt tacksam. 

Vi hörs!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

  1. Hej! Det kanske blir lite mer redigering osv men jag känner att det hade varit intuitivt om frågorna du besvarar under dina vloggar står med som text i videon medan du besvarar dom. Väldigt bra vlogg som jag gärna ser fortsätta och utvecklas! (y)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here