Viloperiod – Vlogg no. 20

 

Tjena.

Det har inte varit lätt att hitta något vettigt att fylla vloggen med den senaste veckan, men frågor, livet, lek och lite annat har jag ändå fått med. Jag tror och hoppas ni gillar den! Gilla videon, dela den och prenumerera på kanalen så är jag er evigt tacksam. 

Vi hörs!

https://adamsteen.se/

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

2 COMMENTS

  1. Hej! Det kanske blir lite mer redigering osv men jag känner att det hade varit intuitivt om frågorna du besvarar under dina vloggar står med som text i videon medan du besvarar dom. Väldigt bra vlogg som jag gärna ser fortsätta och utvecklas! (y)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe