Jag och Alfons i Dala-Floda. Ett par Oakley frogskins i mitt ansikte, det är det närmsta fysiskt aktivitet jag varit på åtta dagar nu. Det känns som en evighet sedan jag tränade, skönt och skrämmande.

Fint väder och fin utsikt vid sommarstugan. 

Alfons vid vattnet. Där trivs han. 

Matstund. 

Tittade förbi mormor och morfars grav. 

Ständigt bus i blicken. 
Hej på er. 
Då har ännu en helg lagts till handlingarna. Blev en fin helg tillsammans med Alfons. Igår så följde vi med mina föräldrar till sommarstugan för att kolla av läget inför sommaren. Alfons hakade såklart med och sprang omkring där med glädje. Kul att se en sådan livslust och energi. 
Idag går jag in på den sista veckan med vila, det ska jag försöka njuta av. Har fortsatt inte kommit med någon med träningsplan än att jag ska försöka smyga igång träningen, försöka hålla mig lite piggare för att ha energi och glöd kvar in mot säsongen och att försöka jobba med svagheter (även med styrkor också såklart). 
Hoppas ni får en fin måndag!
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here