Den heliga siffran 13

Stryktipset är kanske Svenska Spels mest kända sportspel. Stryket, som det även kallas i folkmun, hade premiär redan 1934 och är således kanske Sveriges populäraste 87-åring.

 När stryktipset hade premiär var det tolv matcher på kupongen och en rad kostade 25 öre. 1969 utökades kupongen till 13 matcher vilket så även är fallet än idag.

 Men vad är det som har gjort att stryktipset än idag är ett av landets populäraste spel? Och vad är det som gör att så många spänt väntar på veckans stryktipsförslag från olika experter varje vecka?

 För det första krävs det ingen stor insats. Som billigast kan din kupong gå loss för 1 krona, men i takten med att du använder dig av hel- och halvgarderingar så ökar även insatsen. En annan fördel är att vinsterna kan bli väldigt stora. Trots att bara 65 procent av omsättningen betalas tillbaka i vinster är du som ensam vinnare med 13 rätt garanterad minst 10 miljoner kronor.

 Eftersom att stryktipset spelas varje lördag har det blivit ett sätt för vännerna, grannarna och familjen att samla sig och sätta sina fotbollskunskaper på prov.

 Spela Stryktipset med Spelcash

 Någon som har en gedigen erfarenhet av stryktipset och vet hur känslan att pricka in 13 rätt är Spelcash bettingexpert Dan Olsson.

 – Stryktipset är en av de roligaste spelformerna enligt mig. Det är spelet dr man ska hitta smarta spelvärda streck som går emot vad svenska folket tror. 13 matcher ska analyseras och i jakten på den högre utdelningen gäller det att ”jobba in” skrällarna också, säger Dan Olsson.

 Första gången Dan Olsson prickade in 13 rätt så var det verkligen i slutet som Leeds satte det avgörande 5–4-målet i matchens slutskede.

 – Det var något speciellt första gången jag satte 13 rätt. Det var 150 000 kronor i utdelning och den sista matchen så hade vi spelat spik på att Leeds skulle vinna mot Birmingham. Det var en galen match med ett sent avgörande av Leeds. Glädjen var total när jag tillsammans med 13 andelsköpare fick sätta 13 rätt, säger Dan Olsson med ett leende.

 Spelcash.se har under en längre tid erbjudit gratis analyser och bettingtips för Stryktipset. Deras team av experter syr ihop rader utifrån olika parametrar där det självklart handlar om att nå 13 rätt men även om att göra utrymme för skrällar och öka den potentiella vinsten.

 På kan du läsa deras väl utfyllda beskrivning om stryktipset men även de senaste analyserna. Spelcash erbjuder även andelspel på stryktipset så att du enkelt kan hoppa på en av experternas system för omgången.

https://adamsteen.se/

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe