Nya skor, långfasta och släppt träning helt

Nämen hej och hallå mina nya Hoka Rincon 2! Det rimmade ju, snygg start på detta inlägg! Passade på att beställa hem ett par under förra veckan. Tidigare hade jag den förra modellen av Rincon och jag gillar den skarpt. Denna modell använder jag till intervaller, det är en lättare modell än exempelvis Clifton, men ingen tävlingsmodell likt Carbon X. Kan verkligen rekommendera denna sko och även Hoka generellt. Har sprungit med många olika skor genom åren, men aldrig varit så nöjd som med Hoka. 
_____
Efter tre dagar ledigt så väntar nu fyra dagar jobb igen. In i ekorrhjulet bara. Skönt med rutiner och bra med lön, även om den är minimal. Har som vanligt när det är tisdag skjutsat Alfons till dagiset i morse med bilen och ska hämta hem honom med cykel i eftermiddag. Jag är inne på en lite längre fasta nu, har faktiskt hållit i sen söndags kväll kring klockan 22 ungefär, när jag åt några hårda smörgåsar. Får se om jag håller ut ända till imorgon kväll, vilket då blir cirka 70 timmar utan mat. Det ska jag nog fixa, jag har gjort det en gång tidigare i alla fall. 
Vilan rullar på nästan för bra. Hur ska jag orka komma igång med träning igen? Det var dock detta jag ville få till, att få ett längre break där jag inte ständigt tänker på träning och nästa pass. Nu har jag släppt det rejält och tror att jag på så vis kan återhämta mig mentalt på ett bra sätt. När jag väl drar igång på måndag igen så är det bara att försiktigt börja träna lite lätt. Det tar nog några dagar och sen är jag nog i fas med träning igen. Tror det blir toppen! 
Ha en fin tisdag hörni!
https://adamsteen.se/
Previous articleDen heliga siffran 13
Next articleUppdaterat garderoben

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

6 COMMENTS

  1. Hej!
    Jag är också intresserad av Hoka men är osäker på storleken. Upplever du dem som små i storleken om du jämför med dina alpina pjäxor? Har du samma utrymme mellan tån och fram på skon på löparskorna som på pjäxorna? Hur mkt utrymme kör du med isf på pjäxa kontra skor?

  2. Hej. Kul! Har du möjlighet att testa dom i en affär? Annars så stämmer dom helt överens med i princip alla sko- och pjäxmärken jag haft. Har 42,0 på allting. Enda undantaget är mina Hoka Tracer som jag sprungit Lidingöloppet med, på dessa har jag 41 1/3, men som sagt så stämmer alla andra överens med vanlig storlek. Så samma som alpina, eller jämfört med dom så är möjligen mina alpina marginellt mindre, men med samma storlek. Jag vet inte hur mycket utrymme jag kör med, troligen något för litet för fotens bästa, men jag vill ha den bästa känslan 🙂 hoppas du fick svar 🙂

  3. Min erfarenhet efter att ha sprungit flera ultror med Hoka är att man bör gå upp en knapp storlek jämfört med andra skor. Jag drar oftast 44, för mig är 44 2/3 klockrena för att ha lite att svullna i på ultror men funkar ändå helt ok på korta rundor. Om man mer satsar på kortare rundor så tror jag precis som Adam att det bara är att beställa samma som man är van vid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here