Vlogg-hetsen fortsätter


Här har ni en till vlogg. Varsågoda att håna mig med elaka anonyma kommentarer. Det rinner av mig som en vatten på en gås. Ni kan inte nå mig! Jag är haussad till max. Liten överdrift kanske. 
_____

Undertecknad ska idag bege sig på långlopp i Gästrikland. Detta är sista gången jag åker det loppet, kommande år blir det Skinnarloppet eller annat lämpligt lopp. Jag kommer aldrig glömma detta seednings-svek. Jag är långsint och vrång. Dock så är jag betydligt lugnare och mer tillbakadragen i verkligheten än vad jag ger sken av här. Enda gången jag lever ut min ilska är i tävlingssammanhang, emellanåt, men det har lagt sig en aning även det. Dock så har jag ett häftigt humör och en kort stubin. Något som inte gifter sig väl med min folkskygghet och konflikträdsla IRL. 

Loppet som jag inte mer kommer nämna vid namn startar för oss ultra-motionärer klockan 09.00. Ska bli skoj att få mäta krafterna bland andra yrkesverksamma fullblodsproffs. Att inte skidförbundet letade i dessa led efter lämpliga VM-åkare är ju för mig en gåta…!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here