VOID – Ramsau – Sommarjobb – Stel -Vinter – Ångest

BloggerImage BloggerImage
Det trillade in en VOID-jacka igår med snowcamo-färger. Den var inte jätteful. Det är en cykelvindjacka. 
God förmiddag mina kycklingar. 
– Jag hade turen att vakna upp denna morgon också. Kul för er. Det första mailet jag fick denna morgon var ett erbjudande om att följa med gratis på träningsläger till Ramsau i oktober, såna mail får jag ju inte dagligen. Men det är väl bara att vänja sig. Är man en bloggstjärna så får man ju bara inse faktum att erbjudandena trillar in. 
– Ända till skolavslutningen i början av juni så får jag jobba här på skolan, därefter vet jag inte hur det set ut i höst. Det skönaste hade varit om jag fick fortsätta och på så vis få en ledig sommar där jag kan träna timmar som en besatt. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Jag har börjat fundera lite på om jag skulle ha jobbat någonstans i sommar, litegrann i alla fall. Har ni något erbjudande?
– Bedrövligt mysigt stel vaknade jag upp i sängen imorse. Får vältra mig ur den. Har en galen träningsvärk och jag älskar det. Får se hur det blir med träning idag, men känner jag mig själv rätt så står jag väl på gymet i eftermiddag och rycker i någon skivstång. 
– I vinter ska jag fortsätta satsa på långlopp och då nationella. Precis som denna vintern. I vilken regi och så vidare återstår att se. Jag kollar väl lite möjligheter. 
– Är inne i en period där jag mår bra för tillfället. Har varit det ett tag också. Jävligt kul. Har inte haft en tendens till ångest på säkert en månads tid. Det är för mig helt ofattbart och totalt sinnessjukt. Jag har inte direkt levt som Gunde Svan under den senaste månaden heller. Så jag förstår inte vad som hänt. Kanske har jag haft så mycket ångest under mina år att jag är helt avtrubbad? Eller så har jag träffat någon som jag mår bra av för en gångs skull?
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here