Vrak och fina vanor

BloggerImage
Men sate. Jag var ett vrak igår. Men idag då. Jävlar i mig. Mina ben vill knappt lyda mig. Värker som skräcken och jag kan knappt gå. Lycka är att ha träningsvärk, väl? 
Jag tänkte idag försöka mig på att träna jogg, styrka och SkiErg. Men det är ju ingen idé att fråga någon om dom vill vara med. Jag får träna själv, som vanligt. Lär väl bli så hela sommaren också, så det är lika bra att vänja sig vid det. Det är ju ändå rätt skönt många gånger. Bara det inte är ormrikt eller motvind. 
Det rullar på rätt fint ändå med min träning måste jag säga. Jag får till bra pass gång på gång och genomför det jag ska. Det är kul. Trots att det också varit finväder och sommar så har jag inte besökt favoritstället Rådis eller ens druckit en öl på snart två veckor. Fina vanor nu, kanske kan få ut lite mer av träningen då också. Har ju en del laster också, ofta hänger jag upp mig på lösgodis och kan äta mer eller mindre ofantliga mängder sådant. Den senaste tiden har jag knappt ätit nåt godis, har snarare fått dille på stark ölkorv och cola zero. Kanske inte världens bästa det heller. Men det innehåller i alla fall få kolhydrater. Just onödiga kolhydrater är något jag försöker undvika. Jag vill ju bli smal någongång. 
Vi kör på som vi gör så blir nog detta bra!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here