Webbdesigna.se

Hej.

Jag vill passa på att rekommendera er en hemsida som heter webbdesigna.se. Här får man hjälp att designa sin egna hemsida, på ett väldigt bra sätt! Såhär beskriver de sin sida:

”Webbdesigna.se är sajten för dig som vill lära dig hur det går till att bygga en egen hemsida eller skapa en egen blogg. 

De mer teoretiska delarna lär ut de viktiga webbspråken XHTML (struktur) och CSS (design). Med hjälp av praktiska exempel får du bra förståelse för hur en webbsida byggs upp och kan sedan öva vidare på att bygga hemsidor på egen hand.”

Man kan också få hjälp med att hitta billiga webbhotell, vilket kan vara väl så användbart när man är i behov av en egen hemsida.

Deras sida är otroligt lätthittad, det är enkelt att komma in på de olika guiderna för att själv lära sig och få information hur man bygger upp en hemsida från grunden i de olika webbspråken. Det finns en rad olika snabbguider för hemsidebyggen, såsom: bloggar, hemsidor, domäner, forum, webbutiker, e-post, och så vidare.

På sidan hittar man många bra tips till att göra hemsidebyggandet bättre, enklare, lättare, snyggare, etcetera.

Så passa på att klicka er in på deras sida, och bli en mästare på att bygga en hemsida!

https://adamsteen.se/
Previous articleHejdå Sverige!
Next article4,5 timmar och tolv mil

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here