10 x 6 minuter stakintervaller

Tjena!

In och stöddtitta på min senaste vlogg, gör det igen om du redan sett den, eller kolla någon gammal du inte sett! Tack.

Idag körde jag stakintervaller på det andra av mina två ställen jag brukar köra på, nämligen på vägen mot Bäsna och Mockfjärd. Hade glömt bort den halvdåliga asfalten, den rejäla trafiken och den lömska vinden som oftast upplevs som mot i båda riktningarna. Idag var inget undantag. Dessutom var det någon klibbig värme, trots att det inte var jättevarmt eller speciellt soligt. Kanske för att jag använde linne och inte åkte i barüber?! Måste varit det som spökade!

Jag körde i alla fall 10 x 6 minuter med 1,5 minut vila. Sex intervaller bortåt och fyra hemåt. Snittade 21,5 km/h på mina Elpex 4.

Lyckades skrapa ihop tre timmar och 52,6 kilometer. Passet avslutades med kettlebellstyrka.

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here