Staken runt Runn och Vikasjön

Ny cykelhjälm dagen till ära!

Tjena!

Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms för att berätta det, men jag vaknade klockan 14:30(!). Sjukaste jag varit med om. Men 10,5 timmar sömn rätt in i skallen var nog så välbehövligt! Säkert över tio år sedan detta hände senast.

Efter lite ojande hemma så kom jag till sist iväg på mina Swenor 4. Siktet var inställt på ett varv runt Runn och Vikasjön. Helvetes jävla skit vilken satans motvind det var hela vägen till Strand. Det var något i hästväg. Därefter var det stundtals medvind, men också en del motvind fram till Hosjö där jag en kort stund hade lite medvind. Sista biten från Falun längs cykelbanan vid 293:an hade jag mestadels medvind i alla fall.

Passet slutade på fyra timmar prick och 72,3 kilometer. Efter detta slitsamma pass blev det bålstabilitetstyrka.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here