Löpintervaller i stormen

Som vanligt med Hoka-skor runt mina arma fötter

Slitsamt idag

Tjena!

Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta till min 40-årsdag på tisdag. 40 år, fy fan.

Veckans sista pass är avklarat. Det blev som rubriken skvallrar om löpintervaller. När man tittar ut från fönstret så ser det så soligt och fint ut. Men så fort man sticker näsan utanför dörren så inser man att det väntar ett nytt krig emot den sjuka vinden.

Passet blev 10 x 3 minuter, med 1 minut vila. Första halvan av vilan joggade jag, andra halvan gick jag. Försökte i vilan anpassa mig så gott jag kunde för att slippa vinden, men man hinner inte så långt under den minuten.

Snittet landade på 3,29 min/km över intervallerna. Det var det som fanns i kroppen idag. Kämpiga vindar och trött kropp.

Totalt landade passet på en timme och 14,1 kilometer. Efteråt blev det TRX-styrka.

Veckan landade på 16 h 40 min och cirka 270 kilometer.

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here