100 km och 10 timmar

Testade nya Fischer DP-spjut idag

Min broder Jonatan Steen hade vilodag idag, så det passade lagom för honom att dra runt på en trött storebror

Odragna spår två dagar i rad på Lugnet. Tacka vet jag Bergebo…

Hej!

Ja, vad rubriken skvallrar om så lyckades jag med två fina dagar nu i helgen att rädda upp veckan någorlunda, så att den slutade på 10 timmar prick och 142,7 kilometer. Dagens och gårdagens stakpass landade på totalt 100 kilometer. Bättre än inget i alla fall.

Jag och min bror testade två par nya Fischer, men då det kommit nysnö och tröttingarna inte dragit så gick det fruktansvärt tungt i det nollgradiga föret. Mot slutet av passet frös det på en aning, vilket gjorde att spåren blev en aning snabbare och skidorna kändes bra då!

Precis som igår samlade jag in 3 h 20 min stakning. Körde endast lugnt även idag. Återigen kändes det segt och jobbigt till en början. Jag låg 10-20 slag högre i puls än min bror. Men allt eftersom att tiden gick så blev känslan bättre och pulsspannet mellan oss minskade. Ett steg i taget.

Skönt att vara igång och jag får ändå vara nöjd med veckan. Då jag var borta nio dagar från träning, samt hade feber så får jag nog räkna på minst nio dagar innan jag är tillbaka i skapligt slag. Men på slutet av de två senaste passen så kändes det nästan precis som vanligt, vilket är glädjande!

Imorgon är det åter dags att bege sig in i ekorrhjulet med jobb och hela den där stressen. Ja ja, snart helg!

Vi hörs.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here