100 km och 10 timmar

Testade nya Fischer DP-spjut idag

Min broder Jonatan Steen hade vilodag idag, så det passade lagom för honom att dra runt på en trött storebror

Odragna spår två dagar i rad på Lugnet. Tacka vet jag Bergebo…

Hej!

Ja, vad rubriken skvallrar om så lyckades jag med två fina dagar nu i helgen att rädda upp veckan någorlunda, så att den slutade på 10 timmar prick och 142,7 kilometer. Dagens och gårdagens stakpass landade på totalt 100 kilometer. Bättre än inget i alla fall.

Jag och min bror testade två par nya Fischer, men då det kommit nysnö och tröttingarna inte dragit så gick det fruktansvärt tungt i det nollgradiga föret. Mot slutet av passet frös det på en aning, vilket gjorde att spåren blev en aning snabbare och skidorna kändes bra då!

Precis som igår samlade jag in 3 h 20 min stakning. Körde endast lugnt även idag. Återigen kändes det segt och jobbigt till en början. Jag låg 10-20 slag högre i puls än min bror. Men allt eftersom att tiden gick så blev känslan bättre och pulsspannet mellan oss minskade. Ett steg i taget.

Skönt att vara igång och jag får ändå vara nöjd med veckan. Då jag var borta nio dagar från träning, samt hade feber så får jag nog räkna på minst nio dagar innan jag är tillbaka i skapligt slag. Men på slutet av de två senaste passen så kändes det nästan precis som vanligt, vilket är glädjande!

Imorgon är det åter dags att bege sig in i ekorrhjulet med jobb och hela den där stressen. Ja ja, snart helg!

Vi hörs.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe